Szórakozás

Kulcsár Edina elmondta, miért nem retusálja már a fotóit

Azt mondja, közszereplőként kutya kötelessége a valóságot mutatni.

Kulcsár Edina hosszú posztban elmélkedett az önelfogadás fontosságáról, miután leírta, hogy amúgy évekig csinált a fotóin minimális szerkesztéseket. Ezt azonban feladta azóta, mióta anya lett, illetve közszereplőként nem akar hamis dolgokat mutatni az embereknek.

Pár évvel ezelőtt szinte minden egyes fotómon végeztem minimális változtatásokat. Persze próbáltam nem túlzásba esni, de egy picit azért állítgattam a programokkal a bőrömön, a szemem alatti karikákon és minimálisan az alakomon is, amin inkább most lenne indokolt faragni😅, de már nem teszem. Nem azért, mert hű de elégedett lennék magammal, hanem más miatt. Igazából 2 oldala is van a dolognak. 1: Mert boldog vagyok és nem a külsőségekre helyezem a hangsúlyt. Anyuka vagyok és ezáltal el kellett magamat 100%-ig fogadni, hogy a gyerekeim felé, maximális magabiztosságot és kiegyensúlyozottságot tudjak sugározni. 2: Közszereplő vagyok, akit sokan követnek, ezáltal kutya kötelességem olyan tartalmakat gyártani és azt az arcomat mutatni, amit teljes mértékig a valóságot adja át. Időm sincs, de leginkább kedvem nincs a képeimet gyönyörűen megszerkeszteni, ha mégis így teszek, akkor is inkább a színeket állítgatom, vagy mondjuk egy ruhán maradt címkét retusálok ki 😅

– fogalmazott, hozzátéve, ő nem fogja elítélni azokat sem, akiknek smink kell az önbizalmához, hiszen mindannyian tök mások vagyunk, másfajta igényekkel.

Kiemelt kép: YouTube.com/TatárCsilla

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik