Szórakozás

Álarcos énekes: Hargitai Bea lemaradt az elmúlt 12 évről, ezért segítséggel nyomoz majd

Senkit nem ismer a celebvilágban, így nehéz lesz.

Augusztus végén derült ki, hogy Dancsó helyett Hargitai Bea lesz a negyedik nyomozó az Álarcos énekes második szériájában – akkor még nem lehetett tudni, hogy a pozitív koronavírus tesztet produkáló Gáspár Laci egy időre kiesik majd a forgatásokról.

A koronavírusos Gáspár Laci jelentkezett a karanténból és videón beszélt tüneteiről
Ez volt az első tünetmentes napja, de azt mondta, különösebben nem viselte meg a betegség, egy dolog aggasztotta csak, ami miatt tesztet csináltatott.

Hargitai szerepelt az első évadban is, de mint álarcos énekes, de a műsor alatt ő is próbálta kitalálni, hogy melyik jelmez mögött ki van, de mivel egy ideje külföldön él és nem nagyon követi a hazai bulvárszereplőket, így senkit nem talált el.

Nagyon készülök a nyomozó szerepre, már csak azért is, mert 12 éve nem éltem Magyarországon, az elmúlt 12 év kicsit kiesett, az aktuális celebvilággal nem igazán vagyok képben. Készülök egy könyvvel, hogy kik lehetségesek, kategóriákba szedtem, hogy fiúk, lányok, zenészfiúk, zenészlányok, akiket eddig nem ismertem, és ezzel a könyvvel fogok készülni a nyomozásra

– mondta az RTL-nek Hargitai.

Kiemelt kép: Instagram/Hargitai Bea

Ajánlott videó

Olvasói sztorik