Szórakozás

„Ideje felébredni, Tom Cruise meg akarja tisztítani a Földet a szcientológiával”

Leah Remini színésznőnek elege van Cruise-ból.

Leah Remini színésznő gyerekkorától volt a szcientológia egyház tagja, mígnem 2013-ban otthagyta az egészet és egy nagyon komoly dokumentumfilmmel bemutatta, miről szól szerinte az egyház. Emmy-díjat kapott érte, Tom Cruise-ba is jó párszor belerúgott, aki köztudottan az egyik oszlopos tagja a szcientológiának.

Remini – akit itthon azért főleg a Férjek gyöngye című szitkomból ismernek – most arról is beszélt a US Weeklynek, hogy szerinte Cruise teljesen hamis képet fest magáról a média segítségével.

Itt az ideje, hogy az emberek felébredjenek és észrevegyék, hogy Tom mindent manipulál annak érdekében, hogy jó fejnek tűnjön. Biztos volt olyan idő, mikor tisztességes és jó ember volt, de David Miscavige-dzsé változott (az egyház vezetője – a szerk.). Teljesen elkötelezett a küldetés mellett, hogy megtisztítsák a Földet és a világ nagy részét a szcientológia szolgálatába állítsák.

Remini állítja, Cruise és Nicole Kidman házasságát is szánt szándékkal tették tönkre:

Tommy Davis is vezető, ő bizonyos tanácsadásokat tartott, hogy éket verjen Tom és Nicole közé, mert Nicole már nagyon nem akart az egyházhoz tartozni. Miscavige-ék pedig szépen megszabadultak tőle, hogy Tom közelebb kerülhessen az egyházhoz.

Tom Cruise 15 éve őrült meg Oprah műsorában, és ez csak a kezdet volt
Talán soha nem csinált olyan emlékezetes interjút Oprah Winfrey, mint 2005-ben Tom Cruise-zal. Felidéztük a pillanatot, amikor a színész felugrott a kanapéra Katie Holmes miatt.

Kiemelt kép: Zhu ying / Imaginechina / Imaginechina via AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik