Szórakozás

Palácsik Lilláék fogják mutogatni a gyereküket a közösségi médiában

Kardinális kérdés ez a celebek életében.

A Reggeli című műsorban vendégeskedett Visváder-Palácsik Lilla és férje, Visváder Tamás, akiket nagyobb részben az Instagram-világ felszínességéről, hamisságáról kérdezgettek, tekintve, hogy Palácsik fotós, aki jobban rálát az ilyesmire. Majd szóbajött még egy érdekes téma: hogy szabad-e mutogatni a gyerekeket a közösségi médiában.

Tóth Gabiék soha többet nem posztolnak fotót gyerekükről
Mint írja, azt tapasztalták, a világ már nem olyan szép hely, mint évekkel ezelőtt.

Lakatos Márk ezt Tóth Gabira felvezetve hozta be a beszélgetésbe:

Tóth Gabi nemrégiben azt mondta, ő most már véget vet, hogy mutogassa a social médiában – mondjuk egy évig azért meddig megtette vagy hány évig, nem tudom, mikor született a drága kislányuk. Te erről mit gondolsz?

– fordult oda a terhes Palácsikhoz.

„Szerintem mi fogjuk mutatni” – mondta, majd Visváder átvette a szót:

Nálunk volt ez a téma, mikor beindult ez a hullám Magyarországon. Gondolkoztunk ezen, viszont lehet ezt normális mértékkel. Szerintem az Ördög Nóráéknak láttam egy videóját, ahol elmondja, lehet, azzal is ártana a gyereknek, ha egyáltalán nem mutatja. Mert idővel akár számon is kérheti, hogy ő ugyanúgy egy ismert család része volt, lehet, hiányolni fogja, hogy háttérben volt. Mi biztos megmutatjuk a babánkat, a mi követőink családosak, szeretnek minket, a kutyákról is. De nem fogjuk túltolni.

Továbbá elmondták, olyan reklámhoz, amihez a baba arca kell, olyat biztos nem fognak elvállalni, de családi fotókat majd megosztanak.

Kiemelt kép: Instagram.com/lillapalacsik

Ajánlott videó

Olvasói sztorik