Szórakozás

Kanye West Twitteren arról ír, hogy felesége, Kim Kardashian be akarta zárni őt

Életét pedig egy horrorfilmhez hasonlította. Mindezt egy nappal azután, hogy nyilvános beszédében elsírta magát, miközben arról beszélt, hogy elsőszülött lányát majdnem abortálták.

Valami nagyon nem úgy működik most Kanye Westtel, ahogy kellene. Kezdjük azzal, hogy napok óta nem lehet eldönteni, hogy akkor most valóban indul az amerikai elnökválasztáson, vagy csak szeret beszédeket tartani, esetleg új zenéjét/cipőjét/ruhamárkáját promózza ezzel. De nemcsak az zavaros, hogy valójában mik West célja, de az is, ahogy viselkedik.

Először egy nyilvános beszédén golyóálló mellényben jelent meg, majd gyakorlatilag összevissza beszélt a hajléktalanságról, vallásról, rabszolgafelszabadításról és az abortuszról, aminek kapcsán sírva mondta el, hogy először nem akarta, hogy lánya megszülessen.

Majdnem megöltem a lányomat!

– kiáltotta sírva Kanye West, aki ezek után Twitteren folytatta kirohanásait.

A rapper egyik friss posztjában arról ír, hogy felesége, Kim Kardashian el akarta zárni őt egy orvossal együtt, úgy mint a Tűnj el! című horrorban, mindezt azért, mert a már említett nyilvános eseményen elmondta, hogy majdnem abortálták lányát, North Westet.

Fotó: Twitter
Fotó: Twitter

Egy másik posztjában is a Tűnj el! című horrort említi, hogy az a film valójában az ő életéről szól, de megemlítette egy zavaros mondatban Kardashian Playboy-fotózására is utal azzal, hogy leírja, Istenre esküszik, hogy a lánya anyja – vagyis Kardashian – nem fogja engedni North Westnek, hogy a Playboyban szerepeljen, ami után posztolt egy képet gyerekeiről, a képhez pedig odaírta, hogy a West gyerekek soha nem fognak Playboy-fotózást vállalni. Arról is posztolt, hogy ha börtönbe kerül, mint Nelson Mandela, mindenki tudja majd, miért, majd azt írta, hogy Bill Cosby az NBC miatt van börtönben.

A Just Jared arról ír, hogy West az este folyamán kitett még screenshotokat az anyósával, Kris Jennerrel való üzenetváltásról is, miszerint Jenner nem szeretné, ha West a gyerekei közelében lenne, ezek a posztok azonban már eltűntek a rapper Twitteréről.

Utolsó posztjában csak annyit írt:

A továbbiakban a zenére koncentrálok.

Kanye West évekkel ezelőtt beszélt arról, hogy bipoláris zavara van.

Kanye West szerint betegsége miatt 100 éve bezárták volna a padlásra
David Lettermen interjújában végre megmutatta milyen is valójában, és majdnem szerethetővé vált.

Kiemelt kép: Rindoff/Dufour/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik