Szórakozás

Arcmaszkban ment fülbevalót belövetni – óriási hiba volt

A virginiai tinédzser zokogós videót készített a füléhez erősített lógó arcvédőben.

Sissy Sheridant sokan ismerik a Nickelodeon egyik webes videósorozatából; a 16 éves virginiai lány emellett (vagy éppen ezért) a TikTokon is népszerű: 3 millióan követik. Egyik legutóbbi videójának nézettségét már nehéz lesz felülmúlni.

A tinédzser ellátogatott egy Sterling városában található Claire’s áruházba, hogy új fülbevalót lövessen be magának. Mivel Virginiában az üzletekben kötelező a maszkviselés, Sheridan is arcvédőben ült be a procedúrára – ráadásul két maszk is volt rajta, mert (ahogy a BuzzFeednek elmondta) szerinte egy nem védte volna eléggé az arcát a piercing-belövéskor.

A fiatal videós már a kocsiban ült anyjával, amikor levette a maszkot – illetve csak szerette volna. A kettő közül az egyiket ugyanis a füléhez erősítették a fülbevalóval.

Hogy a lány milyen hangulatba került ebben a pillanatban, azt hosszasan elemezhetnénk írásban,  de az akkor készült TikTok-videó sokkal jobban bemutatja az állapotokat:

@itssissysheridan

moral of the story. don’t get your ears pierced during a pandemic

♬ original sound - itssissysheridan

A lány anyja otthon levágta Sheridan füléről a maszkot, de egy kis darabka még ott figyel a kapocs alatt. A fülbevalót egy darabig nem veheti ki a kissé duzzadt fülből, így a maszk gumija is marad. Sheridanék panaszt tettek a Claire’s-nél, ahol azt a választ kapták, hogy csak abban az esetben tudják visszatéríteni a fülbevaló árát, amennyiben azt visszaviszi a vásárló.

Erre azonban a fentebb részletezettek miatt egyelőre nincs lehetőség. A BuzzFeed is rákérdezett az ügyre az áruházlánc illetéseinél, akik elmondták: vizsgálatot indítottak az ügyben.

Sheridan azóta elnézést kért rajongól, hogy ennyire kifakadt a videóban. Annak azonban biztos örül, hogy a bejegyzés jelenleg 7,4 milliós nézettségnél tart.

 

Ebben a boltban durva üzenettel hívják fel a figyelmet a kötelező maszkviselésre
A tulajok megunták, hogy folyton a maszkokról kell vitatkozniuk a vevőkkel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik