Szórakozás

Gyereket vár mostohafiától a 35 éves orosz influenszer

Egy hónapja azzal okozott nagy felháborodást, hogy közölte, elhagyja férjét és hozzámegy mostohafiához. Tudta fokozni a felháborodást.

A fogyásával népszerű vált orosz influenszer, Marina Blamaszeva, egy hónapja vált az egész világon ismertté, miután bejelentette, hogy feleségül megy húszéves mostohafiához. A történet nagy felháborodást váltott ki, amit a nő most fokozni tudott. Bejelentette ugyanis, hogy gyermek vár Vlagyimirtól jelentette a Daily Mail című brit bulvárlap.

A nő a több mint négyszázezer követővel rendelkező Instagram-oldalán jelentette be a nagy hírt, hozzátéve, hogy belefáradt a bujkálásba. Közlése szerint emiatt döntöttek a házasság mellett.

Blamaszeva, és a mostohafia, Vlagyimir kapcsolta márciusban került nyilvánosságra, amikor a fiú apja egy tévés talkshowban beszélt arról, hogy egy éjjel, amikor nem tudott aludni, rajtakapta szex közben a feleségét a fiával. A 45 éves férfi azóta elvált a nőtől, akivel tíz éve voltak házasok.

A nő azt mondja, a kapcsolata volt a férjével olyan holtpontra jutott, ahonnan már nem lehetett kimozdítani, és állítja, hogy a viszonya a mostohafiával csak a válás után kezdődött.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik