Élet-Stílus

Hat év börtönt kapott a mostohafiával szexelő anyuka, a fiú szerint nem tettek semmi rosszat

A 26 éves floridai nő áldozata 17 éves volt.

Egy floridai bíróság hat évig tartó börtönbüntetésre ítélt egy 26 éves szociális munkást, mert szexuális kapcsolatot részesített egy 17 éves fiúval, akit örökbe fogadott – jelentette a helyi sajtó. Lauren Michelle Myres ellen májusban indítottak eljárást, miután a hatóságokhoz bejelentés érkezett az esetről.

A Families First Network (Első a család hálózat) nevű, örökbefogadással foglalkozó szervezetnek dolgozó nő először szociális munkásként került kapcsolatba a fiúval, miután felügyelőnek jelölték ki mellé. Myres később úgy döntött, hogy nevelőszülőként veszi magához, majd után hivatalosan is örökbe fogadta.

Az csak az örökbe fogadás véglegesítése után derült ki, hogy a nő szexuális kapcsolatot létesítette a gyerekkel, akinek nevét nem hozták nyilvánosságra. A fiú a rendőrséggel közölte, hogy szerinte semmi rosszat nem tettek, mert mostohaanyja nem erőszakolta meg, és már majdnem 18 éves volt.

Lauren Michelle Myres. Fotó:Okaloosa County Jail

Myres és a fiú a hatóságoknak azt mondta, hogy nagyjából 7-8 alkalommal feküdtek le egymással, egy két hónapos időszak alatt.

A nő nem védekezett az ellene felhozott vád ellen. A kiskorúval létesített törvénytelen szexuális cselekmény elkövetésével vádolt nőt csütörtök ítélték 6 évig tartó börtönbüntetésre. Emellett felkerül a neve a szexuális bűnözök listájára, egész életére.

4 diákkal szexelt a tanárnő – közülük kettővel egyszerre
A 38 éves texasi nő beismerő vallomást tett.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó:Thinkstock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik