Nagyvilág

Gyerekkora óta együtt volt a szerelmével, azt tervezte, hogy vele éli le az életét, de időközben testvérek lettek

A Mirror egy megrázó családi történetről ír, amelyben két fiatal azért nem lehet együtt, mert az elvált szüleik úgy döntöttek, hogy együtt folytatják tovább az életüket. A Reddit-posztból kiderül, hogy egy 20 éves fiú és egy hasonló korú lány már hat éve, vagyis 14 éves koruk óta randiztak. A kapcsolatuk szilárd volt, azt tervezték, hogy összeházasodnak, együtt vállalnak gyereket. Ám időközben a szüleik is összeismerkedtek, sőt, össze is házasodtak, így a szerelmesekből egyik napról a másikra

mostohák lettek.

A meglehetősen bizarr helyzetet nem sikerült feloldani, a család pedig azt várja a fiataloktól, hogy vessenek véget a kapcsolatuknak, mert ami kettejük között van, az nem normális. A fiatal fiú elmondta, hogy ő már sokkal korábban megkérte az édesanyját, hogy ne randizzon a barátnője édesapjával, mert ha ők szeretnének egyszer összeházasodni, akkor nagyon fura viszonyok jönnek létre családon belül.

Akárhogy is, a történet nem oldódott meg, a tanácstalan párok pedig azon veszekednek, hogy kinek van több joga a boldogsághoz.

Ti mit gondoltok erről, kinek kellene engedni?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik