Szórakozás

Lea Michele bocsánatot kért, de bár ne tette volna

A kommentelők fogják a fejüket.

A Glee egykori főszereplője, Lea Michele néhány napja egy Twitter üzenetben reflektált George Floyd ügyére. Röviden annyit írt, hogy a férfi nem ezt érdemelte és véget kell vetni ennek a gyakorlatnak, ami sajnálatos módon nem egyedi eset. Eddig nem is lett volna semmi probléma, de aztán a színésznő volt kollégája – aki szintén fekete bőrű – emlékeztette őt, hogy milyen durván bánt vele.

Lea Michele végre összeszedte a gondolatait és egy nyilvános posztban kért elnézést. A kommentelők szerint azonban Michele három oldalas magyarázkodása a világ legbénább bocsánatkérése, amiben gyakorlatilag magát mentegeti.

Habár nem emlékszem, hogy valaha ezt mondtam volna és soha nem ítéltem meg senkit a háttere vagy a bőrszíne miatt, most nem ez a lényeg. Hanem az, hogy a viselkedésemmel nyilvánvalóan bántottam másokat. A kiváltságos helyzetem miatt váltam érzéketlenné és viselkedtem helytelenül. Elnézést kérek a viselkedésemért és azért, hogy fájdalmat okoztam. Mind felnőttünk és változtunk és az elmúlt hónapokban igyekeztem a saját hiányosságaimra figyelni. Abban a pár hónapban pedig, amíg édesanyává válok, tudom, hogy egy jobb énemen kell dolgoznom és vállalnom kell a felelősséget a tetteimért, hogy példakép lehessek a gyermekem számára. Meghallgattam a kritikákat és tanulok belőlük. És miközben sajnálom a dolgot, remélem, hogy ezektől a tapasztalatoktól jobb ember leszek a jövőben

– írta a várandós Lea Michele, akinek posztja alatt sorra érkeztek a régi élmények rajongóktól is, akik szintén arról számoltak be, hogy a színésznő milyen bunkó volt velük.

Kiemelt kép: Instagram/@leamichele

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik