Szórakozás

Jason Derulo végre talált egy oldalt, ami nem tiltja, ha látszik a péniszdomborulata

TikTokos karrierbe kezdett Jason Derulo, akiről pár hónapja azért írtunk, mert az Instagram úgy gondolta, túl sok lesz a követőinek, ha látszik az énekes (egyébként látványos) nadrágon keresztüli péniszdomborulata. Új profilján hétről hétre bizarrabbak a tartalmak: hol testhez simuló Pókember-ruhába öltözik, hol a fogát üti ki egy fúróra húzott csöves kukoricával – de a legtöbbször csak kipróbálja azokat a trendeket, Instagram-filtereket, amit rajta kívül még több tízezren. Így lett Derulóból 2020-ra egy átlagos serdülő lenyomata.

Nagyot nyert a koronavírus-járvánnyal a TikTok: számos új felhasználó talált rá az alapvetően rövid videók feltöltésére specializálódott oldalra, ezeknek egy része pedig olyan híresség, akik eddig csak Instagramon vagy Facebookon voltak aktívak. Így tett például Jack Black színész, aki regisztrált, feltöltött és győzött, némelyik videója pedig már négymilliós nézettség felett jár. Ő alapvetően YouTube-csatornája promotálására használja az oldalt, rendszertelenül tölt fel, nem is mindig érdekes anyagokat.

Jason Derulo jobban ráérzett az appra: gyakran posztol és profibban – vélhetően egy marketing- és videós csapattal a háttérben monitorozza a trendeket, és ezekhez igazítja az anyagait. A dolog pedig bejött, mert március óta 307 milliós megtekintést és 21 millió követőt szedett össze.

De miről posztol, ami ennyi embert érdekel?

Például a péniszéről

Ezzel már meggyűlt a baja az Instagramon egyszer, amikor a platform túlzott szexuális tartalmat fedezett fel Derulo képében, ahogy boxerben mászott ki a medencéből, és úgy fotóztatta magát. A TikTokon nincs ilyen gondja, mindjárt itt az alábbi videó, ahol Pókembernek öltözött be egy szűk ruhában, elég durván egy darab testrészére helyezve a hangsúlyt. Itt jegyezzük meg, hogy a TikTok alapvetően még mindig a tizenévesek játszótere, ennek fényében is érdekes, miért nem foglalkoznak jobban az üzemeltetők ehhez hasonló anyagokkal.

@jasonderulo

With great power comes great responsibility ##wipeitdown @maxymaxmax

♬ Wipe It Down - BMW KENNY

Más kígyót is a kezébe vesz

Derulo videóit (és úgy általában a trenddé vált TikTok-videók nagy százalékát) jó előre megtervezik. Jó példa erre a lentebbi anyag, ahol Derulo azt írja:

Állítólag telefonálás közben az ember mindent megfog, amit a kezébe adnak.

Eközben valaki előbb italt, majd mosogatószert, végül az énekes saját, élő kígyóját adja oda neki. Utóbbinál látszólag megijed, de gondoljunk bele, miért tenné, ha a saját háziállatáról van szó?

@jasonderulo

I can’t Multitask @jenafrumes 😅

♬ Fast - Sueco The Child

Kiüti a saját fogsorát

A mai napig nem tudjuk, hogy ez igazi, vagy csak egy jól megszerkesztett effekt. Jó pár évvel ezelőtt kezdődött el egy videótrend, aminek lényege az volt, hogy egy fúró fejére ráhúztak egy csöves kukoricát, majd a gépet elindítva próbálták az emberek leharapni a kukoricaszemeket a csőről. Ez többnyire foglepattanáshoz, fogletöréshez vezetett sokaknál, de valamiért az emberek szerették azt nézni, mások hogyan csinálnak komplett hülyét magukból a YouTube-on vagy az Instagramon. Derulo most úgy gondolta, előszedi ezt a videótípust, így eljátszotta ugyanazt, és természetesen mindkét metszőfoga kitört a mutatványban.

Már ha ez nem egy profi videós trükk volt.

@jasonderulo

Don’t try this 😭😭😭

♬ original sound - jasonderulo

Mutatványozik a saját gatyájával

Pár hete ismét egy kihívásra ült fel: ketten kifeszítették a nadrágját, amibe valahogy bele kellett ugrania az énekesnek. Elég jól ment neki, mint az a felvételen is látható. Több, mint négymillióan nézték meg a felvételt, ahol ismét előtérbe került az általa csak anakondának nevezett testrésze.

@jasonderulo

How I’m putting on pants from now on

♬ Wing$ - Macklemore & Ryan Lewis

Fura tréningvideókat készít a csajával

Derulo pár hónapja összejött a brit influenszer Jenna Frumesszel, aki korábban az NFL-sztár Antonio Brownnal és a brit válogatott focista Jesse Lingarddal is járt. Együttedzős videókat készítenek, de nem a megszokott fajtából: inkább lehetetlen pózokba vágják magukat, lehetőleg minél látványosabb videót összehozva.

És mivel ezeket mindketten megosztják saját oldalaikon, temérdek megtekintést nyernek velük.

@jasonderulo

Way harder than it looks @jenafrumes

♬ Up & Down - Vengaboys

Vagy átmegy Nick Árpiba

Nem a magyar erős emberről vett mintát Derulo, csupán feszegette kicsit a határait egy videó kedvéért, mikor maga után kötött egy Jeep terepjárót, és egy üres, Los Angeles-i útszakaszon szépen elkezdte húzni azt. A végeredmény profi lett.

@jasonderulo

That time I pulled a truck

♬ Pure Water (with Migos) - Mustard & Migos

Bizony, 2020-ban Mentost rakott a kólába

Ha azt hitted, elmúltak már a kétezres évek Jackass-filmes időszakai, tévedtél, Jason Derulo ugyanis most jutott el a Mentos vs. bármilyen kóla kihíváshoz, melynek fő attrakciója, hogy a mentolos cukorka látványos kémiai reakcióba lép a cukros üdítővel. Nem annyira tudták megugrani a dolgot a haverjaival, helyette jól szétbarmolták az énekes kosárpályáját.

@jasonderulo

How do y’all do this?? 🤬 @realestmannyfresh @davidstrib @itscharli.do

♬ DiCaprio Hit a Baby - Bad Mechanics

Effektekre építkezik

Az jól látszik, hogy a legnagyobb szerepet a vágók és a videószerkesztők kapják, mert az anyagok többségében van valamilyen trükkös megoldás. Itt van mindjárt az áfonyaevős videója, ahol elmagyarázza, ő még soha nem kóstolta a bogyós gyümölcsöt, de most kipróbálja. Majd bekap két-három szemet, aztán átváltozik lilásra, akárcsak egy hupikék törpike.

@jasonderulo

I’m allergic af to blueberries

♬ original sound - jasonderulo

A haverok szívatása bevált recept

Aki nézett már YouTube-os prankvideókat, találkozhatott Jackson O’Doherty és Shammi nevével, akik egymást szívatják szét, és erre felépítettek két komplett csatornát, meg még isten tudja hány közösségi médiás oldalt. Derulo a haverjaival rendszerint készít ilyen jellegű tartalmat a TikTok-csatornájára, mert a recept egyszerű: a tartalom rövid, lényegre törő, alapvetően nevetni is lehet rajta, aztán jó eséllyel virálissá is válik. Itt egy példa, amikor brownie-t készít az egyik haverjának, amibe elrejt egy nyers tojást héjastól.

Azt egyelőre még nem fejtette meg a tudomány, miért találják viccesnek emberek milliói, hogy telibe harapja az illető a süteménynek álcázott meglepetést.

@jasonderulo

Got em’ 😂🤢 @mrmovi3

♬ original sound jasonderulo

Élt ad a hétköznapi problémáknak

Hazugság volna azt állítani, hogy rossz, amit Derulo csinál a platformján. Például itt ez a hétköznapi gond, amikor ennéd a müzlit, de elfogy otthon a tej. Tökre fogyasztható lett az ebből készült videója.

@jasonderulo

Ran out of MIIILK 😭 ##boredathome ##happyathome

♬ original sound - jasonderulo

Erdélyi Mónikára is képes volt hatni

Egy időben nagyot futott a minipalacsinta-kihívás a neten, amit Derulo is elkészített (így lehet igazán felkapottnak maradni a TikTokon). Nem sokkal később Erdélyi Mónikáék is elkészítettek a kihívás mintájára egy videót, meglehet, talán pont az énekesnek köszönhetően, akinek több mint egymillióan kattintottak a videójára.

@jasonderulo

##pancakecereal

♬ The Cuppycake Song - Buddy Castle

Whitney Houstont is énekel

Lassan elfelejtjük, de Jason Derulo alapból egy énekes. Néha megcsillogtatja a hangját a TikTokon, itt például Whitney Houston I Have Nothing című legendás dalából énekelt fel pár sort.

@jasonderulo

For all those who’ve been asking me to sing... introducing ##karaoketime ##boredathome ##happyathome ##singingchallange

♬ original sound - jasonderulo

+ ezt meg itt hagyjuk, mert nagyon jó

@jasonderulo

@jenafrumes was not hurt in making this video... but I was 🥴

♬ Woah - KRYPTO9095

Összegzésképp tehát el lehet mondani, hogy Jason Derulo azt teszi, amit a karantén alatt tud:

saját közönségét és magát is szórakoztatja a hol jópofa, hol együgyű videóival, ám a dolognak akad egy másik vetülete is. A Pókember-jelmezes videója nagy médiafigyelmet kapott, legalább akkorát, mint az a bizonyos instagramos fotója. Csakhogy míg utóbbin ez tiltást ért, itt temérdek újraosztást (nem beszélve a rengeteg káromkodásról, ami az ő tartalmaiban hallható). És miután a platform nem veszi szigorúan ezeket, szülőként érdemes odafigyelni, gyerekünk miért és milyen videók miatt vált függőjévé a TikToknak.

 

Kiemelt kép: TikTok.com/JasonDerulo

Ajánlott videó

Olvasói sztorik