Szórakozás

Jason Derulo: Nem tehetek arról, hogy nekem ekkora van

Egy alsógatyás kép kiborította az Instagramot, így törölték az énekes fotóját, merthogy megsértette a platform szabályait.

Elég szürreális sztori kerekedett ki Jason Derulo körül, ugyanis nemrég egy alsógatyás képet töltött az Instagramjára, ahol a legfeltűnőbb jelenség az énekes nemi szerve volt, minekután eléggé „jelen volt” az alsójában.

De meg is nézhetitek:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Comments By Celebs (@commentsbycelebs) által megosztott bejegyzés, Dec 4., 2019, időpont: 12:21 (PST időzóna szerint)

A képet viszont eltávolította az Instagram, mert a domborulat is sérti a platform szexualitásra vonatkozó szabályait. Azzal vádolták az énekest, hogy szándékosan fotóztatta magát erekció közben, ám a TMZ megkeresésére tisztázta magát:

Dehogy, semmi ilyesmi. Esküszöm, így jöttem ki a vízből. Ha izgatott volnék, az nem így nézne ki. Az már egy másik állatfaj

– magyarázta, egyébként anakondának nevezték el a hozzászólásokban, sőt, ő maga is ezzel kampányolt az Instagramon, mondván, #hozzákvisszaazanakondát. Posztot is írt az esetről, így értetlenkedett:

Mi a faszt jelent az, hogy a posztom sérti az alapelveket? Alsógatyában vagyok, nem tehetek róla, hogy ekkora van nekem.

Az Instagram azóta sem lépett az ügyben, valószínűleg már nem is fognak.

Egy felnőttfilmes oldal 150 milliót ajánlott Jason Derulónak, hogy mutogassa magát boxerben
Jason Derulo boxeres képét törölte az Instagram, ám egy felnőttfilmes oldal csomó pénzt fizetne, ha hozzájuk küldené ezeket az énekes.

Kiemelt kép: Instagram.com/jasonderulo

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik