Szórakozás

Őrületes utcabált rendeztek a britek a járvány kellős közepén, a rendőrök nem intézkedhettek

Minden a szabályok szerint zajlott.

Nagypénteken az angliai Hull városában valaki bejelentést tett a rendőrségen, hogy tömegrendezvény zajlik az egyik utcában.

A zsaruk ki is érkeztek a helyszínre, ám rá kellett döbbenniük, hogy minden a jelenlegi – társadalmi távolságtartást előíró – jogszabályoknak megfelelően zajlik, így semmilyen intézkedést nem foganatosítottak, sőt: kedvesen integettek a résztvevőknek. A rendőröket a következő látvány fogadta:

az utcán egy dj biztosítja a partyhangulatot, a lakók pedig a kertjeikben vagy az utcán a házuk előtt – szigorúan tartva az előírt kétméteres távolságot – buliznak. Sokan előkapták a kerti bútorokat és sörözgettek, mások csak az ablakaikból figyeltek, de az egész utca részese volt a mulatságnak.

A hangulatfelelős és ötletgazda, DJ Chris Marshall elmondta, 30 éve szervez bulikat, de ilyen különleges hangulat még egyetlen fellépésén sem volt. A dj elárulta azt is, hogy a minden csütörtökön az egészségügyi dolgozók tiszteletére szóló közös taps adta az ötletet, hogy így akár bulizhatnának is együtt.

 

Kiemelt kép: Getty (illusztráció)

„Kellene még sör!” – Így kért segítséget a helyiektől a 93 éves nő, akinek most tömegek vásárolnának be
Az ablakban ácsorgó nőről az egyik rokona készített képet, ami aztán felrobbantotta az internetet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik