Szórakozás koronavírus

Egészségügyi séta, kicsit másként: szexelő párt videóztak egy londoni parkban

Annyira belefeledkeztek egymásba, hogy észre sem vették az őket videózó futónőt.

Úgy tűnik, a brit párok előszeretettel használják ki egy kis szabad ég alatti szexre, hogy a kijárási korlátozások miatt kevesen mozognak az utcán. Azonban az is látszik, hogy hiába bíznak abban, hogy így senki sem fogja látni őket, hiszen pár napon belül már a második ilyen párról készült videó járta be a brit bulvársajtót.

A The Sun beszámolója szerint a londoni Croydonban található South Norwood parkban egy futó filmezett le egy párt, akik a magasra nőtt fűben szerelmeskedtek. Feltehetően abban bíztak, hogy a növényzet majd elrejti őket, de tévedniük kellett.

A futó 13 másodpercig filmezte a szexelő párt, akik látszólag ebből semmit sem vettek észre. A videót a Sun oldalán lehet megnézni. A nő a Sunnak elmondta, hogy “undorítónak” találta a jelenetet, amit szombaton, délután két órakor pillantott meg a parkban. A nő hozzátette:

Ennyit arról, hogy maradjunk otthon, és mentsünk életeket.

Az eset pár nappal azután történt, hogy az angliai Derbyben vett videóra egy szexelő párt lakása ablakából egy férfi, aki közben többször is arra hívta fel a pár figyelmét, hogy “az nem két méter”, utalva a hatóságok által kért távolságtartásra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik