Szórakozás

Egy idős párt egy nap alatt kétszer is rajtakaptak, hogy a metróban szexeltek

A New York-i rendőrség nagyon szeretné megtalálni őket.

A New York-i rendőrség nagyon szeretne megtalálni egy párt, akiket egy nap alatt kétszer is láttak nyilvánosan szexelni a város metróhálozatában, két különböző állomáson – jelentette a helyi sajtó. A második alkalomról egy utas videót is készített, amit Twitter-oldalán tett közzé.

A rendőrség közlése szerint a pár először a reggeli csúcsforgalom idején, nagyjából fél tízkor szexelt a Bowling Green metróállomáson. A New York Post cikke szerint akkor a nő orálisan kényeztette partnerét, aki az állomás egyik padján ül.

A párnak úgy tűnik aznapra nem volt elég a metróban szexelésből. Aznap este, szintén a csúcsforgalom idején, ugyanis a Grand Central állomáson lehetet őket látni, ahogy a padlóra leterített ruhákon fekszenek, és közösülnek. Majd a férfi orálisan kezdte el kielégíteni a hátán fekvő nőt.

A második, nagyjából 6 óra 40 perckor történt esetről videófelvétel is készült. A rövid, 38 másodperces felvételt az állomásra beálló egyik metróból vette fel az egyik utas, aki a Twitteren tette azt közzé. A rendőrség szerint a videón látható pár ugyanaz, aki a reggeli csúcsforgalom idején szexelt nyilvánosan a metróban.

A rendőrség nyilvánosságra hozott egy fotót a férfiról, de a nőről nem sikerült olyan felvételt találniuk, amin tisztán felismerhető lenne.

A kiemelt képen a párról szex közben készült felvétel, valamint a férfiról közzétett rendőrségi fénykép. Fotó: Twitter/NYPD

Ajánlott videó

Olvasói sztorik