Szórakozás

Pirner Alma is karanténba vonult, hetekkel a fél világ után

A thaiföldi vakációt még befejezték az eredeti tervek szerint.

Pirner Alma és családja épp akkor kezdték meg ázsiai utazásukat, amikor elkezdett komolyra fordulni a járványhelyzet. Ennek ellenére ők nem rúgták fel a terveiket. Miután a fél világ önkéntes karanténban él néhány hete, Pirner Almáék is hazaértek.

Újra itthon! Tegnap hazaértünk az utolsó Emirates géppel, ma pedig már önkéntes karantén és “home office”. Egyik sem ismeretlen dolog számomra, hiszen 4 éve itthon dolgozom, amióta online a vállalkozásom. Tegnap a hóba azért kicsit durva volt hazajönni a csodás napsütés után, dehát fő a változatosság

– írta közösségi oldalán Pirner, aki hozzátette, a koronavírus miatt azért nem volt felhőtlen a nyaralás.

Rengeteg szép emléket és élményt hoztunk haza, még ha kicsit be is árnyékolta a kialakult helyzet az utazást. Nem tudtunk/akartunk kint se annyit menni, mint az megszokott tőlünk, sokkal inkább nyugis körülmények között pihentünk. (a negatív, hibáztató, számonkérő, bíráló hozzászólásoktól kérlek kíméljetek meg, jelen helyzetben inkább támogassuk, mint bántsuk egymást. Köszönöm!)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pirner Alma/Absolutely Woman (@almapirner) által megosztott bejegyzés, Márc 24., 2020, időpont: 9:30 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram/@almapirner

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik