Szórakozás

Álarcos énekes: Hajas László volt a Páva jelmez mögött

A top hatba bekerülés volt a cél.

Ismételten megvolt az Álarcos énekes, ami most azzal kezdődött, hogy Gáspár Laci csinálta kicsit a show-t néhány hunglish nyelven előadott mondattal. Kiderült, azért van hawaii mintás ingben, mert ő a Miami Vice-ból lépett elő:

Laci Vice vagyok, sziasztok.

Majd Dancsó Péter elmondta, mennyire jól érzi magát az új munkahelyén, szinte már új családra lelt. Erre jegyezte meg Gáspár: „A nagy, kemény, kőszívű youtuberből lett egy érző szívű ember.” Eztán mondta Dancsó, hogy mivel nincs még pontja az énekesnek, ő adhat neki „segélycsomagot”.

Párbajok

A Krokodil és a Robot párbajával kezdődött a show, Sebestyén Balázs gyorsan el is mondta, hogy ő már tudja, ki van a Krokodil maszkja mögött, szerinte egyértelműen Árpa Attila lesz az. Megvolt a produkció, Billy Idol Rebel Yell című slágerével nyitott, a Krokodil a végén megette a mikrofont is. Jöhetett a Robot, aki Tom Jones legendás slágerét, a Sexbombot adta elő.

Kettejük párbaját a Krokodil nyerte, aki így be is pattant a következő fordulóba.

 

Párbajozott a Páva és a Nyuszi is, a Páva kezdte a párbajt az Aranybula című dallal, a Nyuszi pedig Dua Lipa Don’t Start Now című slágerét hozta el.

Ezt pedig a Nyuszi nyerte meg.

Ki van a maszk mögött?

Jött a nagy leleplezés, miután a nyomozóknak dönteniük kellett, hogy a Robot vagy a Páva menjen tovább a versenyben. A nyomozócsapat úgy döntött, hogy a Robot a továbbjutó, így a Pávának le kellett vennie a maszkját, így derült ki, hogy

Hajas László volt a jelmezben.

Ez volt a produkciója:

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik