Szórakozás

Kökény Attila volt az Álarcos énekes unikornisa

A nyomozók még mindig teljesen vakon vannak, a közelében sem járnak a jó tippeknek.

Ez volt az Álarcos énekes harmadik adása, amiben új karaktereket már nem láthattunk, mert mint kiderült, az első kettő adásban már felvonultatták az összeset. A műsorvezető még mindig Istenes Bence, a nyomozók pedig továbbra is Csobot Adél, Gáspár Laci, Sebestyén Balázs és Dancsó Péter.

Most egy kettes és egy hármas párbajt is láthattunk: az elsőben a Páva és az Unikornis csapott össze, a másodikban pedig a Fagyi, a Szörnyecske és a Nyuszi.

Végül az Unikornis kapta a legkevesebb szavazatot, így neki kellett levennie a maszkot, az adás végén pedig kiderült, hogy Kökény Attila volt a jelmez alatt.

A nyomozók közül Gáspár egyébként arra szavazott, hogy az Unikornis Kállay-Saunders András volt, Csobot Pintér Tiborra tippelt, Dancsó Vásáry Andréra, Sebestyén Balázs pedig Oláh Gergőre.

A mostani adás után bent maradt a Nyuszi, a Páva, a Szörnyecske és a Fagyi. Utóbbi előadása után Sebestyén Balázs egyébként azt mondta:

Bár ő egy kicsit nagyobb darab – már bocsánat –, de legalábbis szélesebb; Palvin Barbi.

Gáspár Iszak Eszterre tippelt, mire Istenes odafordult a Fagyihoz és azt kérdezte: „Csókolóztunk már?” Ezek után Csobot Istenesnek azt mondta: „Tudod ki jutott még eszembe a listádról? A Kovácsovics Fruzsi!” Mire Sebestyén azt mondta; „Ha már lista, akkor a Nádai is elég vékony.” Bulvárban gyengébb olvasóink kedvéért: Istenes Csobot Adél előtt járt Nádaival, Iszakkal és Kovácsoviccsal is.

Jövő héten az Oroszlán, a Krokodil, a Robot, a Kutya és a Polip lépnek majd színpadra.

Kiemelt kép: Instagram/RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik