Szórakozás

Közel 100 ezer forintért te is csajoskodhatsz Horváth Grétával

Relaxáló tábort szervez, pihenésre vágyó nőknek.

Pontosan 99 800 forintba kerül, hogy Horváth Grétával együtt, egy hétvégét végig pihenj. Horváth Gréta relaxáló tábort szervez nőknek Balaton mellett, ahol ennyibe kerül, hogy megtanítsa neked, hogy hozd ki a maximumot saját magadból és hogyan rejtsd el azt, amit el kell rejtened. A leírásban a programok is szerepelnek, többek között jógázás, kikapcsolódás és buli, egy jó hétvége legfontosabb elemei.

♥️A TÁBOR♥️ Nők, nőiség, kívül és belül, test és lélek, hangolódás magadra- egymásra, kikapcsolódás, szépség, szépítkezés, önbizalom, önkép, öngondoskodás, beszélgetések, mozgás, egy hétvége pasik, család és gyerekek nélkül. Ezt szeretném Veled, Veletek. Itt, ezen a hétvégén Nő lehetsz, ahol a reggelit most nem Te készíted hanem Neked készítik. Ahol jacuzziban ülve pihensz és a kezedben egy pohár Aperol van és végre nem egy gumikacsa. Egy csésze meleg kávé, amit csendben és melegen ihatsz anélkül, hogy fel kellene állnod mellőle. Ahol megtanítom neked, hogy hozd ki magadból a maximumot, hogyan emeld ki az előnyeidet és emellett hogyan rejtsd el, amit nem szeretnél megmutatni. Pihenjünk és töltődjünk együtt.

-írja Instagramon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Horváth Gréta (@horvath_greta_official) által megosztott bejegyzés, Márc 13., 2020, időpont: 12:02 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram/@horvathgreta

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik