Szórakozás

Börtönbüntetésre ítélték a zugfagyinyalót

A texasi férfi egy szupermarketben belenyalt egy jégkrémbe, majd visszatette a dobozt a hűtőbe.

Talán sokan emlékeznek rá, hogy 2019 nyarán az interneten terjedt egy rendkívül idióta és beteg „poén”: a kihívás résztvevői üzletekben kinyitottak jégkrémes dobozokat, belenyaltak a fagyiba, és visszatették a terméket a hűtőbe. Mi is írtunk róla annak idején:

Undorító dolgot művelt egy áruházban a fiatal nő: keresi a rendőrség
Hatalmas felháborodást váltott ki egy Twitteren terjedő videó.

Az akkori fagyinyalók közül többekkel szemben eljárás indult, köztük a 24 éves D’Adrien Anderson ellen is. A 24 éves fiatal 2019 augusztusában egy texasi Walmartban nyalt bele egy jégkrémbe, és a nem túl gusztusos akciójáról közzétett egy videót az interneten.

Anderson tárgyalása a napokban zajlott, a férfit két év felfüggesztett és egy hónap letöltendő börtönbüntetésre, 100 óra közmunkára ítélték, emellett ezer dollár bírság megfizetésére kötelezték.

Az 1000 mellett további 1565-öt kártérítés címén be kell fizetnie a jégkrémek gyártója, azaz a Blue Bell Creameries számlájára – mivel a cégnek az eset után az adott szupermarketben található valamennyi jégkrémet ki kellett cserélnie.

Az igazsághoz azért az is hozzátartozik, hogy – sok zugfagyinyaló kollégájával ellentétben – Anderson legalább megtette azt, hogy visszament a bizonyos dobozért, és megvásárolta azt (a szupermarketből ettől függetlenül elővigyázatosságból és higiéniai okokból minden jégkrémet el kellett távolítani).

Egyébként nem a jégkrémnyalás volt a legundorítóbb áruházi akció: szintén tavaly nyáron írtunk a nőről, aki burgonyákra vizelt:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik