Szórakozás

Gáspár Bea: Virág mesterséges úton fogant Győző hülye tablettái miatt

Akkoriban ez ciki volt.

A Szülőszoba legutóbbi epizódjából kiderült, hogy Gáspárék második lányának fogantatásához orvosi segítségre volt szükség. Gáspár Bea pedig azt is elárulta, hogy a „probléma forrása” tulajdonképpen a férje volt.

Virág 2002-ben született, akkor már 28 éves voltam és ő 2001-ben fogant, de ő már mesterséges úton, mert a Győzőnek a sok hülye fogyókúrás szerei már nem tették azt lehetővé, hogy természetes úton megint teherbe essek. Annak idején ez még ciki volt, hogy úristen, nem lehet már rendesen gyerekük, meg ha nem lehet, már ne is legyen, de ebbe én nem nyugodtam bele. De nem volt gond, mert az első inszemináció sikerült.

Gáspár Bea ezután azt is elmesélte, hogy második várandóssága ikerterhességnek indult, de történt egy baleset.

Az inszemináció után volt egy ultrahang, olyan négyhetes lehettem és akkor még ikrek voltak. Aztán volt egy nagytakarítás, ahol leestem a létráról a konyhaasztalra. Akkor bevéreztem és onnantól fogva megmaradt egy. De az Isten is így akarta. Olyan típusúból, mint a kisebb lányom egy is bőven elég.

Kiemelt kép: YouTube/Szülőszoba

Ajánlott videó

Élő
Robbanószerkezetek maradványait találták meg a Barátság kőolajvezetéknek az oroszországi Brjanszk megyei Novozibkovban található kőolajszivattyú-állomásán – közölte Igor Gyomin, Transznyefty orosz olajszállítmányozási vállalat szóvivője szerdán a TASZSZ hírügynökséggel.