Szórakozás

Gáspár Bea arról beszélt, mennyi kamu volt a realityjükben

A Jakupcsek plusz egyik vendégeként Gáspár Bea mesélt arról, hogy a Győzike showban és az Édes Életben látottakkal ellentétben, korántsem olyan balhés család, mint amit az emberek többsége gondol róluk.

Gáspár Bea azért nem kapott munkát, mert cigány
Gáspár Győző felesége régi történetet mesélt a múltjából.

Győző egy olyan típusú ember, aki nagyon tudja magát produkálni a kamera előtt. Nálunk azért volt annyi konfliktus, mert tudta, hogy én mire ugrok és direkt azt csinálta. Leszartam, hogy ott van valaki egy kamerával. Az emberek azt hitték, hogy én non-stop, 24-ben ordítok, pedig nem. A hétköznapokban nekünk normál családi életünk van. Sokszor volt olyan, hogy vége a snittnek, megvolt a sztori és Győző mondta, hogy „de én csak vicceltem, elmennek, majd megbeszéljük”. Így működött

– idézte fel a realitys időszakot Gáspár Bea, aki arról is beszélt, hogy akadt olyan sztori, ami már neki is sok volt.

Voltak próbálkozásaink nekünk is forgatókönyvírókkal. Eleinte csak simán forgattunk, de aztán unalmassá vált és kellett a műsor. Nem is tudom hány stábot emésztettünk meg, szerintem nincs olyan operatőr és forgatókönyvíró, aki ne járt volna nálunk. Volt egy forgatókönyvíró, aki szó szerint ezt találta ki: a kertben megjelenik fehér lovon egy udvarló, vörös rózsával a kezében és kikéri Beát. Mondom mi van? Hát ezt biztos nem. Aztán inkább Győző talált ki dolgokat, ami kicsit a mi életünk is, de mégis fel van turbózva annyira, hogy képernyőképes legyen.

Kiemelt kép: atv.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik