Szórakozás

Harry és Meghan már azzal is sokat kereshetnek, ha csak megszólalnak

Nem kell félteni őket, valószínűleg a királyi család támogatása nélkül is lesz pénzük.

Amikor Harry herceg és Meghan Markle bejelentették, hogy lemondanak királyi kötelezettségeikről és hátrébb lépnének, arról is szó esett, hogy ezzel együtt anyagilag is önállósodnának. A TMZ most azt írja utóbbival kapcsolatban, hogy nagy valószínűséggel nem lesz problémájuk, ugyanis már csak azért is egy rakást pénzt kérhetnek el, ha valahol felszólalnak.

A lap szerint egy-egy nagyobb eseményen való megszólalásért akár 500 ezer dollárt, vagyis 150 millió forintot is elkérhetnek, bár ha tényleg ilyen összeget kapnak, azt sanszos, hogy inkább felajánlják majd valamilyen jótékonysági szervezetnek. Ám nemcsak a beszédekből szerezhetnek bevételt, de akár egy könyvből is. Az egyik celebügynök Darren Price azt mondta a TMZ-nek, hogy Harry és Meghan simán szerződhetnének egy könyvre is, amiből összeszedhetnánek 8-10 millió dollárt, vagyis úgy 2,5-3 milliárd forintot, de akár még többet is.

Mondjuk azok után, hogy pont amiatt hagyták ott a királyi családot, hogy legyen magánéletük, és Harry még azt is kijelentette, hogy nem szeretné viszontlátni Meghannak való kapcsolatát A korona című sorozat későbbi évadaiban, sanszos, hogy nem egy róluk szóló könyvből szeretnének most meggazdagodni.

Kiemelt kép: Rosa Woods – Pool/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik