Szórakozás

Pumped Gabo mindenkit biztosított arról, hogy nem cuccozik

Az ő teste „naturál”.

Valószínűleg nincs ember a országban, aki ne látta volna már Pumped Gabo meztelen felsőtestét, amiről a gazdája határozottan állítja, hogy természetes. Sőt, kijelentette, hogy kellő elhatározással bárkinek lehetnek ilyen izmai, nem kell hozzá semmilyen szer, ami felturbózza a látványt.

Ez a test naturál. Igen. Neked is sikerülhet ha hiszel benne. Az elme teremtő ereje borzasztóan erős, hatalmas. Képes legyőzni mindent, genetikát, sérülést… Ha meggyőződésed, hogy ez a test csak cuccal érhető el, ha azt mondod: Gabo biztos cuccozik, ez cucc nélkül nem lehetséges, számodra ez valóban lehetetlen lesz. Máris vesztettél. Sajnállak

– írta posztjában Pumped, aki részletesen leírta a tökéletes formához szükséges teendőket.

Higgy nekem (nem érdekem senkit átbaszni) ne hallgass másokra. Te is meg tudod csinálni. Álmodd meg az álomtestedet, álmodozz róla minden nap lefekvés előtt, edzés közben, képzeld el hogy már most úgy nézel ki, idővel a tested követni fogja ezt a gondolatot. Tegyél meg érte mindent. Edz keményen, táplálkozz helyesen, használj megfelelő táplálékkiegészítőket. És soha ne add fel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pumped Gabo (@pumped_gabo) által megosztott bejegyzés, Dec 4., 2019, időpont: 10:56 (PST időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram/@pumped_gabo

Ajánlott videó

Olvasói sztorik