Szórakozás

Pumped Gabo: Arra gondoltam ideje valami értelmes dolgot csinálni

Nem akar mindig félmeztelenül pózolni.

Ahhoz képest, hogy Pumped Gabo közösségi oldalon megosztott képeinek a nagyrésze a gyúrásról szól, kiderült, hogy unja már ezt mutogatni.

Sziasztok! 120ezer követőm van lassan az instán, csak a gyúrós képek, a feszengés, a fizetett hirdetések… Nem feltétlenül akarok mindig félmeztelenül posztolni, csak azok a posztok mindig jól mennek. Nagyon rossz irányba megy az insta, és a sok fiatal. Csak a képmutatás, a kamu insta világ, a felszínesség. Nagy a nyomás mindenkin hogy fasza contentet nyomasson, nehogy a másik izmosabb legyen, jobb kocsija legyen, vagy jobban csillogjon a karján a kamu rolex. Kamu emberek kamu értékekkel. Ez ma az insta

– írta Pumped, aki úgy döntött, hogy az ünnepek közeledtével jótékonykodik kicsit.

Arra gondoltam ideje valami értelmes dolgot csinálni. Nem csak a karácsony miatt, amúgy is. Mától kezdve három hétfőn keresztül elhozok a @luca_kutyamenedek ről egy kutyát, szombatra találok neki gazdit itt az instán, ha már ilyen rohadt sokan vagyunk.

A posztban aztán meg is mutatta első választottját, a két éves keverék kutyát, Poént, aki kölyökkora óta vár egy saját gazdára.

Felmerül a kérdés, miért nem tartom meg? A szívem szakadt meg amikor vissza kellett vinnem, de allergiás vagyok kiskorom óta, viszket a szemem bedugul az orrom kapar a torkom ha együtt élek egy ilyen kutyussal, úgyhogy nem lehet

– egészítette ki a posztot Pumped.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pumped Gabo (@pumped_gabo) által megosztott bejegyzés, Nov 25., 2019, időpont: 12:27 (PST időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram/@pumped_gabo

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik