Szórakozás

Közvetítené élőben a szülését egy combra szerelhető szelfieszközzel?

„A család, a barátok, ismerősök a lehető legközelebbről láthatják a baba érkezését!”

„Egy baba születése varázslatos esemény. És csak egyetlen egy esély van, hogy megörökítsük. A szülős szelfibot masszív és bármilyen szögbe állítható, a segítségével magabiztosan rögzíthetünk minden egyes összehúzódást” – a bizarr mondatok a Birthie Stick nevű termék leírásában olvashatók.

Az Amazonon kapható, lábra szerelhető szelfieszköz alkotója azonban még ennél is tovább megy:

Miért élnénk át önző módon egyedül a pillanatokat, amikor azokat megoszthatjuk a világgal is?

Amazon.com

A doboz felirataiból kiderül továbbá, hogy

  • a termék segítségével a család, a barátok, ismerősök a lehető legközelebbről láthatják a baba érkezését,
  • a baba nemének megfelelően rózsaszín vagy kék rögzítőpánttal is lehet használni, és semleges fekete szín is rendelkezésre áll,
  • egy appal összekötve mostantól bárhonnan szülhetünk, hiszen a szoftver összeköt minket egy képzett szülésszel, aki a távolból levezényli a folyamatot.

Az Amazonon 8 (pontosabban 7,99) dollárért (2500 forint) kapható a doboz – merthogy szerencsére csak egy üres kartondobozról van szó.

De akkor mi értelme van, merülhet fel a kérdés bárkiben – nos, az ötletgazdák amolyan átverős-diliboltos kelléknek szánták a dobozt, amelybe bármilyen karácsonyi ajándékot becsomagolhatunk. És aztán az este legemlékezetesebb pillanata az átadás lesz, amikor megnézhetjük, milyen arcot vág az ajándékozott fél a szülős szelfi átvételekor.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik