Szórakozás

Nemcsak etikettet szegett, de kínos is volt Meghan hercegné legutóbbi szereplése

Végülis csak pár ezer ember látta élőben.

Meghan hercegné a londoni Royal Albert Hallba volt hivatalos október 22-én, ahol egy fiatalokat támogató rendezvényen vett részt. A színpadra lépése után azonban elég kínos helyzetbe került. A hölgy, aki fogadta, egy meghajlással akarta üdvözölni, de Meghan hercegné ehelyett megölelte.

Ez a mozdulat pedig azon túl, hogy a királyi családban nem elfogadott, – igaz, a hasonló “kihágások” az ő esetében már szinte mindennaposak – elég kínos is volt. Végülis a helyszínen csak pár ezren nézték végig a szerencsétlenkedést. Mi ez a milliókhoz képest, akik már az interneten csámcsognak az újabb etikettszegés miatt.

LONDON, ENGLAND – OCTOBER 22: Meghan, Duchess of Sussex is welcomed on stage during the One Young World Summit Opening Ceremony at Royal Albert Hall on October 22, 2019 in London, England. The Duchess is Vice-President of The Queen’s Commonwealth Trust, which is partnering with One Young World this year. (Photo by Gareth Fuller – Pool/Getty Images)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) által megosztott bejegyzés, Okt 22., 2019, időpont: 1:26 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Gareth Fuller – Pool/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik