Szórakozás

Harry nyílt levélben ment neki a Daily Mailnek, amiért lejáratják Meghant

A herceg korábban már látta, milyen az, ha egy szerettét üldözi a média.

Túl régóta ülünk csendben, látva, mit művelnek Meghan nevével.

fogalmazott egy nyílt levélben Harry herceg, emellett jogi lépésekhez folyamodnak Meghan hercegnével az Associated Newspapers ellen, aminek tulajdonában áll a Daily Mail és a Mail On Sunday.

Szerintük a lap többször visszaélt személyes infókkal, szerzői jogot sértettek, sőt a 2018-as adatvédelmi törvényt is semmibe vették.

A herceg felszólította a lapot, hogy fejezzék be felesége negatív színben való feltüntetését, legyen szó drága ruhákról, vagy a hercegné családjának kellemetlen ügyeiről. Harry egyébként arról is írt, kísértetiesen hasonlít ez a fajta bánásmód anyja, Diana hercegné médiamegjelenéseire, ugyanis őt is támadták mindennel.

Eljön az a pont, amikor fel kell szólalni ezen viselkedés ellen, mert embereket és életeket zilál szét. Hogy egyszerűbb legyek: a zaklatás megfélemlíti, elnyomja az embereket. Ez szerintünk elfogadhatatlan, és nem élhetünk olyan világban, ahol ezt felelősség nélkül meg lehet tenni.

Harry szerint muszáj lépni:

Nem biztos, hogy helyes ez a döntésünk, de így a legjobb, mert a legnagyobb félelmem, hogy a történelem ismétli önmagát. Láttam, mi történik, ha egy hozzám közel álló személyt kipécéz a média, és nem kezeli emberként. Anyámat már elvesztettem, a feleségemmel nem fogok így járni. Köszönjük az emberek támogatását. Lehet, nem úgy tűnik, de igenis fontos számunkra.

A Mail reagált:

A The Mail on Sunday kiáll a hírei mellett, és végsőkig fogja védeni azokat. Egészen pontosan: elutasítjuk, hogy a hercegné levelét bármilyen módon szerkesztettük volna

– utaltak a nyílt levélre, amit állítólag apjának küldött Meghan.

Ha nem akarsz lemaradni a celebhírekről…

akkor neked szól legújabb Facebook-oldalunk, a Nejlon, ahol éppen egy szuper közösség épül és ahol a hazai híres és/vagy érdekes emberek vannak a középpontban.  

Kiemelt kép: Pool/Samir Hussein/WireImage

Ajánlott videó

Olvasói sztorik