Szórakozás

11 ezer kilométert utazott, hogy titokban meglátogassa legjobb barátait

Nagyon hiányoztak egykori egyetemi társai az amerikai srácnak. Videó.

Lionel Chambers 2018-ban végzett a Cornell egyetemen, ahol életre szóló barátságot kötött öt sráccal. Előbb egy csapatban atletizáltak, majd együtt laktak az egyetemi éveik alatt.

Csakhogy a diplomaosztó után a hat barát – földrajzi értelemben legalábbis – messze került egymástól: azóta az Egyesült Államok legkülönbözőbb szegleteiben laknak. A Daily Mail brit bulvárlap szerint a New Jersey állambeli Pasippannyban élő Chambers nagyon nehezen viselte, hogy nélkülöznie kell diáktársait, így a 23 éves fiatalember kitalálta, hogy mindegyiküket meglátogatja.

Oseoba Airwele nevű barátja Ithacában (New York állam) lakik; Michael és James Smith a minnesotai Wayzatában; Eason Recto Portlandben (Oregon), Myles Lazarou pedig Los Angelesben él. Chambers összesen 7000 mérföldet (több mint 11 ezer kilométert) tett meg, hogy mindannyiukkal találkozhasson.

Hogy még különlegesebb legyen az élmény, egyiküknek sem szólt arról, hogy érkezik.

Minden utazás előtt felkereste az adott barátjának rokonait, és náluk érdeklődött arról, mikor érdemes meglátogatni őket. Ebből az egészből pedig egy szívmelengető videó készült:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik