Szórakozás

Figyelmeztető bójával szexelt a vasútállomás liftjében

A brit férfi nem volt józan.

Lezajlott annak a férfinak a meghallgatása, aki idén tavasszal közösült egy figyelmeztető bójával.

Trevor Smith április 14-én a reggeli órákban a wigani vasútállomáson rendkívül részeg – és akkori feltételezése szerint bedrogozott – állapotban nézett ki magának egy szexpartnert.

Egy felmosás miatti csúszós felületre figyelmeztető bóját.

A St. Helens-ből származó férfit a vasúttársaság egyik alkalmazottja vette észre: Smith az állomás liftjében tartózkodott, letolt nadrággal, és láthatóan rendkívül bensőséges viszonyba került az ölében tartózkodó bójával.

A férfi még a rendőrök kiérkezésekor is alkalmi szexpartnerén feküdt. A lift padlóján fehér port találtak, ami elsőre drognak tűnt (Smith azt állította, barátaitól kapta az anyagot), de végül kiderült, hogy a por a világon semmilyen tudatmódosító szert nem tartalmazott.

A gyanúsított vallomásában elmondta: rendkívül sajnálja a történteket. Szerinte azzal magyarázható a furcsa jelenet, hogy előtte nagyon sokat ivott a barátaival, és amikor a liftben sor került a szeretkezésre, azt hitte, egy bezárt szobában tartózkodik. Közszeméremsértés a vád ellene, óvadék ellenében szabadlábon védekezhet; ügyében hamarosan döntés születik.

 

Kiemelt kép: iStock (illusztráció)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik