Nagyvilág

Szexelő párt vettek videóra a temetőben

Az ír nő anyja sírjához látogatott ki. Eléggé kiborult.

Egy ír nő meglehetősen kiakadt a látványtól, amely szeptember 10-én este fogadta a corki St Michael’s temetőben.

A magát megnevezni nem kívánó asszony az anyja sírját látogatta meg, és azt kellett látnia, hogy a közelében egy pár egy sír tetején éli ki szexuális vágyait. A nő előkapta telefonját, hogy videóra vegye a temetőben szokatlan tevékenységet, de a párocskát egyáltalán nem hozta zavarva ezzel.

A felvételt a RedFM rádióba küldte be azzal a megjegyzéssel, hogy ha az ő anyja sírján történt volna az eset, nem állt volna jót magáért. Az alább is látható videót a rádiósok publikálták a Facebookon.

Az IrishCentral ír hírportál szerint a temető vezetősége nem látta az inkriminált felvételt, de hallottak az ügyről. A sírkertben ugyan működik néhány kamera, ám ez az eset a temető külső részén történt, ahol már nincs áram.

A felvétel meglehetősen rossz minőségű, de ez talán nem is olyan nagy baj.

SEX IN GRAVEYARD

SEX IN A GRAVEYARD"Hi Neil, I visited my mother’s grave last night in St Michael’s graveyard and came across two people having sex on a grave. I was horrified but they didn’t seem to care. If it had been my mother’s grave I wouldn’t have been responsible for what I would have done. I took out my phone in the hope it would shame them. This was 7.15 pm. It was an absolute disgrace, dogs wouldn’t behave like that. I have only buried my mother, it was shameful carry on in our graveyard"1850 104 106 / neil@redfm.ie

Közzétette: Corks RedFM 104-106 – 2019. szeptember 11., szerda

 

Erdőben gruppenszexelő nyugdíjasokra csaptak le a rendőrök
A connecticuti természetvédelmi terület kedvelt célpont a csoportos szeretkezés rajongói körében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik