Szórakozás

Fogadni akart a rendőrrel, hogy magasabb a véralkoholszintje a megengedettnél. Nyert

Majd letartóztatták.

Ittas vezetés miatt letartóztatták még augusztusban a floridai Mary Westerlundot – írta a Florida Man Times. Ami, hogy letartóztatnak valakit, mert előtte ivott, mindennapos, sajnos, de az ő esete egyáltalán nem az.

A rendőrséget azért hívták ki, mert egy autó volánja mögött egy részegnek tűnő nő ült. A rendőrök ki is érkeztek a kocsihoz, ahol Mary Westerlund fogadni akart az egyikkel, hogy a megengedett 0,08-as véralkoholszintnek duplája lesz az, amit majd a szonda kimutat. Erre egy negyeddollárost ajánlott fel.

És nyert, ha lehet ez így hívni. Ugyanis két mintát is adott, az egyik 0,229, a másik 0,210 volt, vagyis tényleg több volt a duplájánál, a megengedett 0,190-nél.

Ugyanakkor veszített is, hiszen letartóztatták, és a Sumter megyei fogdába vitték az alkoholtól bűzlő, ordibáló Westerlundot, mert a rendőrök úgy gondolták, egy józansági tesztet ott biztonságosabban végrehajtható vele, mint az utcán.

Amikor a teszt elindult, még az oktatási szakaszban, már négyszer elveszítette az egyensúlyát a nyugdíjas nő, de aztán csak még rosszabb lett a helyzet.

A vádlott már azelőtt elkezdte a feladatot, hogy a kezdésre szólítottam volna fel. Amikor pedig azt tanácsoltam neki, hogy kezdje el, a hármas számmal kezdte el a számolást. A feladatnak háromszor látott neki, és közben nyolcszor veszítette el az egyensúlyát

– olvasható a rendőrségi jegyzőkönyvben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik