Szórakozás

A Twitter már Kylie Jennert hibáztatja a lángoló Amazónia miatt is

Többek szerint a celebnő a pénze 10%-ával megmenthetné az erdőket.

A lángokban álló Amazónia miatt egy kicsit mindenki indulatos lett. Többen például felháborodtak, amiért bizonyos hírességek nem utaltak azonnal – vagy legalábbis nem írtak róla, hogy utaltak volna – rengeteg pénzt, hogyy megmentsék az erdőket Dél-Amerikában. A Cosmopolitan azt írja, most épp Kylie Jennert gyűlöli a fél internet, amiért ahelyett, hogy ő is a lángokban álló erdőkkel foglalkozna, inkább frissen vásárolt cipőiről posztolgatott Instagram-sztorijai közt.

„Ami Brazíliában folyik, az valójában klímaháború”
Politikai okokból vezetnek oda, hogy ekkora a tűz, és politikai nyomás hatására lehet rajta segíteni is.

Ez pedig azért bosszantotta fel a twitterezőket, mert ezek nem kétfilléres darabok. Volt kköztük egy 1250 dolláros (több mint 350 ezer forint) Gucci cipő, egy ersace papucs, egy cirka ezer dolláros Balenciaga magassarkú, és a többit már nem is érdemes felsorolni, mert még az s lehet, hogy egy idő után eljutnánk egy olyan összegig, ami tényleg lehet, hogy megmentené egész Amazóniát, és még a végén mi is dühösek lennénk, mint a már említett netezők, akik többek közt az alábbiakat írták.

Kylie Jenner megveszi a 673838. pár Gucci cipőjét is, miközben Amazónia lángol. Ennek a lánynak rengeteg pénze van és rengeteg követője, legalább posztolna valamit az instájára, hogy felhívja a figyelmet.

Imádom a Kardashianokat, de de senkinek nincs szüksége ennyi cipőre. Haldoklik a bolygó, könyörgöm, inkább adakozz helyette!

Vannak gyerekek, akiknek egyáltalán nincs cipője.

Biztos vagyok benne, hogy Kylie megmenthetné Amazóniát a pénze 10%-ával, de most nagyon lefoglalja a cipővásárlás.

Kiemelt kép: Instagram/Kylie Jenner

Ajánlott videó

Olvasói sztorik