Szórakozás

Viszkok Fruzsi szerint ő sokszor „internetes bokszzsák” az élettelen negatív kommentelőknek

Nemrég címlapra is került Viszkok Fruzsi, most Lilu beszélgetett vele az ismerős platformon.

Új MAKEUP/DOWN jött ki a YouTube-on, Lilu legutóbbi vendége pedig Viszkok Fruzsi volt, akivel főleg az influenszer-létről beszélgettek közel huszonnégy percen keresztül.

Először került influenszer magyar címlapra
Viszkok Fruzsi a Joy legújabb címlapjánya.

A diskurzus fő csapásirányát egyébként az influenszerkedéssel kapcsolatos problémák adták, mint például a negatív kommentek.

Ezt nekem nagyon nehéz volt megszokni, igazából a mai napig nehéz, hogy a negatív kommenteket miként kezeljem. Szerintem évekbe telt, míg rájöttem, hogy sok esetben ez nem felém irányul, hanem elégedetlenek például a saját életükkel, és én vagyok az internetes boxzsák, akin ezt ki lehet élni. Ettől függetlenül a mai napig rosszul esik, ha én valamit jószándékkal készítettem, tényleg beleraktam tök sok energiát – és jön egy ismeretlen ember, és egy mondattal porig aláz

– fogalmazott Viszkok, majd Lilu párhuzamot vont a tévézés és a netes tartalomgyártás között:

mert míg előbbinél nem tudni, ki mit morog a tévé előtt, addig egy videó alatt öt percen belül megjelennek az értetlenkedők, kritizálók.

Tudjátok, az olyan típusú kommentek, mint mikor az influenszer helyett ötvenedjére is leírja valaki az influenzás hasonlatot, és azt, hogy ebben mi is a munka tulajdonképpen.

Az, ami nagyon jellemző, hogy mindig, mindenkinek megvan a véleménye, mindig, mindenki mindent jobban tud, de összességében, az ingyenes tartalomfogyasztást mindenki alap dolognak gondolja. Szerintem ez egy nagyon érdekes kettősség.

Szó esett még:

  • a szponzorált videók negatív megítéléséről,
  • a magánélet védelméről a videókban, holott sokan kiárulják pár kattintásért cserébe,
  • és hogy meddig lehet fenntartani az influenszerkedést – utóbbíról mi is írtunk nemrég, ITT olvashatjátok.

Nézzetek bele, hasznos lehet az influeszerektől idegenkedőknek is:

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik