Szórakozás

Miley Cyrus kiakadt és hosszasan írt az életéről és a válásáról

Csak egyetlen jelző van, amit nem hajlandó elfogadni.

Nagyjából két hete, hogy kiderült, Miley Cyrus és Liam Hemsworth rövid házassága véget ért. Ahogy az ilyenkor lenni szokott az ismert embereknél, ők is nagyon diplamatikusan annyit közöltek, hogy békében váltak el. A pletykák azonban gyorsan beindultak és arról szóltak, hogy az énekesnő megcsalta a színészt.

Liam Hemsworth beadta a válókeresetet
Most már tényleg hivatalos, hogy el fog válni Miley Cyrustól.

Miley Cyrus azonban most megelégelte a dolgot és egy halom Twitter bejegyzésben írt az életéről, a személyiségfejlődéséről és a válásáról.

El tudom fogadni, hogy az élet, amit választottam azt jelenti, hogy a nyilvánosság előtt kell élnem az életemet az időm 100%-ában, de amit nem tudok elfogadni az az, hogy hazugnak neveznek és olyan dologgal vádolnak, amit nem követtem el. Semmit sem takargatok

– kezdett bele Cyrus.

Nem titok, hogy a tinédzser és 20-as éveimben keményen partiztam. Nem csak cigiztem, de a fű mellett is kampányoltam. Sokszor félreléptem a fiatalkori kapcsolataimban. Valószínűleg több meztelen fotó van rólam az interneten, mint bármelyik nőről a világon

– vallott korábbi botlásairól az énekesnő, aki a szakítás részleteiről ugyan továbbra sem mondott semmi konkrétat, de egy valamit nagyon határozottan leszögezett.

De az igazság az, hogy Liam és én jóban vagyunk. Nincs semmilyen feltáratlan titok. Az életem minden tapasztalatából tanultam. Nem vagyok tökéletes, de nem is akarok az lenni, mert az unalmas. Sok dolgot elismerek, de azt nem, hogy megcsalás miatt ért véget a házasságom. Liam és én egy évtizedig voltunk együtt. És ahogy már korábban is mondtam, szeretem Liamet és mindig is szeretni fogom. De ezen a ponton meg kellett hoznom egy döntést saját magam miatt, és magam mögött hagynom a korábbi életem.  Most egészségesebb és boldogabb vagyok. Lehet rám azt mondani, hogy a seggem rázom, szívok és mocskos a szám, de azt nem, hogy hazug vagyok. Büszkén mondhatom, hogy már egy teljesen más életet élek, mint fiatalabb koromban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Miley Cyrus (@mileycyrus) által megosztott bejegyzés, Aug 22., 2019, időpont: 12:47 (PDT időzóna szerint)


Kiemelt kép: Instagram/@mileycyrus

Ajánlott videó

Olvasói sztorik