Szórakozás

Életében először lottózott, rögtön el is találta az öt nyertes számot

A 19 éves brit férfi egy igazán jó év elé nézhet.

A kezdők szerencséje igazán működött a 19 éves Sam Lawton esetében, akinek élete első lottózásával sikerült majdnem 50 millió forintnak megfelelő összeget nyernie – írta a LADBible. Az angliai Leamington Spa városában élő férfi elmondta, a fürdőkádban ült, amikor úgy döntött, megpróbálkozik a Set For Life nevű játékkal, és rögtön a tettek mezejére is lépett.

Még a kádban ülve letöltötte a brit lottótársaság mobilis applikációját, másfél fontért vett egy szelvényt, majd nagyjából másfél óra múlva már kapott is egy üzenetet, azzal, hogy nyert. Méghozzá egy éven keresztül havi tízezer fontot.

Az adatelemzőként dolgozó Lawton döbbenten nézte az üzenetet, és egyáltalán nem volt biztos benne, hogy tényleg nyert. Élettársa, a 20 éves Connie Belle, aki szintén soha nem lottózott, ugyanúgy nem tudta eldönteni, hogy ez most tényleg megtörtént-e. Ezért gyorsan áthívta régóta lottózó testvérét, és így már hárman nézték döbbenten az üzenetet.

Másnap reggel nyolcra Lawton bement dolgozni, és onnan felhívta a lottótársaságot, és akkor már teljesen biztossá vált, hogy tényleg nyert.

8:45-kor már lottónyertesként tartottam hazafelé

mondta Lawson.

A fiatal lottónyertes elmondta, hogy esze ágában sincsen otthagyni a munkáját, amit szeret, és ugyanígy van ezzel élettársa is. A nyereményt utazásra, egy jogosítvány megszerzésére és lakásvásárlásra akarják felhasználni.

Megjárta a poklot Anglia legfiatalabb lottónyertese
16 évesen ütötte meg a főnyereményt, pár évre rá majdnem végzett magával. Most azért küzd, hogy emeljék fel 18 évre a lottózás korhatárát.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó:iStock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik