Szórakozás

Megkeseríti a szomszédok életét a kaliforniai Emoji-ház

A tulajdonoson kívül senki sincs elragadtatva az új külsőtől.

A Vice számolt be a kaliforniai Manhattan Beachen található, igen bizarr látványt nyújtó lakásról és annak kálváriájáról. A tulajdonos, Kathryn Kidd a nyár elején úgy döntött, renoválja egy kicsit a ház külsejét, aminek aztán nagyon extravagáns eredménye lett.

Egy street art művész közreműködésével a már amúgy is nagyon-nagyon rózsaszín falakra két hatalmas emoji is felkerült.

https://www.instagram.com/p/ByI9x2WAsV7/?utm_source=ig_embed

A nem mindennapi megoldást Kathryn azzal indokolta, hogy megunta a szomorú szürke épületek látványát:

Mindenki olyan lehangolt és depresszív, és mindig egymás dolgaival vagyunk elfoglalva. De nem kell mindennek szürkének lennie, mikor színes is lehet! Az élet tele van szivárvánnyal, én pedig belefáradtam abba, hogy mindenhol ugyanolyan unalmas, szürke épületeket látok, szóval szerettem volna valami olyat alkotni, ami felvidít nem csak engem, hanem másokat is.

Kathryn minden jó szándéka ellenére nagyon úgy tűnik, hogy nem volt jó ötlet emojikat pingálni a ház falára, a szomszédok legalábbis teljesen kikészültek az elkészül műtől.

Olyan, mintha folyton engem bámulna. Felzaklató és szívszorító egyben. Mióta elkészültek, be vannak húzva a függönyeim, de ezek a furcsa formák még így is az agyamra mennek

– nyilatkozta ezt a nő egyik szomszédja.

Egy másik – aki az esetet jelentette is a város vezetésnél – úgy fogalmazott, a város ebben az esetben nem maradhat semleges.

Ha a város akarna, rengeteg úton felléphetne, ha nem tesznek semmit, azt jelenti, hogy szemet húnynak felette. De úgy, mint közösség, tényleg szemet húnyhatunk felette?

Kathryn mindenesetre nem érti a környékbeliek problémáját, és hangsúlyozza, hogy semmilyen törvényt nem szegett meg.

 

Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik