Szórakozás

Whoopi Goldberg most Mariah Carey testére tett megjegyzést

Ezek után a kommentelők mentek neki a színésznőnek.

Whoopi Goldberg szeret mostanában celebekkel kapcsolatban rosszindulatúan megnyilvánulni. Nemrég Bella Thorne meztelen fotóival kapcsolatban mondott olyat, amit nem feltétlenül kellett volna, most pedig Mariah Carey-t találta be.

Whoopi Goldberg a meztelen fotóival zsarolt Bella Thorne-t hibáztatja
A 22 éves színésznő sírva válaszolt neki.

Augusztus 1-jén a View című műsorban Jerry O’Connell volt a vendég, aki arról is beszélt, milyen volt Mariah Carey pasiját játszani a Heartbreaker című videóklipben

húsz évvel ezelőtt

– ahogy az egyik műsorvezető, Sunny Hostin mondta. És miközben elkezdték mutatni az említett videóklipet, a szintén asztalnál ülő Whoopi Goldberg ekkor félig csendben azt mondta:

húsz testtel ezelőtt.

Akkor, ott a stúdióban erre senki nem reagált semmit, de a Twitteren a videó alatti kommentek közt többen finoman jelezték, hogy Goldbergnek bocsánatot kellene kérnie Mariah Carey-től, voltak viszont sokan, akik be is szóltak a színésznőnek.

20 testtel ezelőtt? te magad is megváltoztál azóta párszor. Minek kellett ezt? Mindig arról papolsz, hogy mások legyenek kedvesebbek és pozitívabbak, erre meg jössze ezzel? Mi bajod van ma?

Whoopi mondja azt, hogy 20 testtel ezelőtt? Tinédzserkora óta úgy néz ki, mint egy öregasszony.

Nem fogok body shamingelni, de mégis azt kell mondanom, mindig is úgy nézett ki, mint egy részeg nagynéni, aki mindenkinek elszívja a cigijét, majd leissza magát annyira, hogy ülve kidőljön a fotelban, még vacsora előtt.

Kiemelt kép: Ben Gabbe/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik