Szórakozás

Foltokban kezdett hullani egy nő haja, miután szőrtelenítőkrémmel felütött hajbalzsamot kapott a boltban

Egy amerikai nő kénytelen volt kopaszra borotválni a fejét, miután szőrtelenítőkrémmel felütött hajbalzsamot vásárolt egy hipermarketben – közölte a Fox5 televízió. A Wisconsin állambeli New Richmondban élő Ashely Rose az előző héten vett egy flakon Pantene Pro-V Sheer Volume hajbalzsamot a helyi Walmart áruházban.

Az egyedül élő Rose pár nappal később használta a balzsamot, amit tíz percig hagyott a haján, mielőtt kimosta volna. Ekkor azonban egy „furcsa szagot” érzett, ezért újra megmosta a haját a balzsammal, hogy megszüntesse a szagot. Aztán rögtön csomókban kezdett el hullani a haja.

I have to share bc tonight has been very, very traumatic for me. You don’t think to check your shampoo or conditioner…

Közzétette: Ashley Rose Robinson – 2019. július 28., vasárnap

A fiatal nő azonnal kórházba ment, hogy megvizsgálják, de szerencsére a fejbőrén nem okozott komoly károsodást a szőrtelenítő. Azon kívül, hogy több foltban is teljesen kopasz lett. Később fodrászhoz ment, hogy hajpótlással oldják meg a problémát, de az nem volt lehetséges, így nem maradt más, mint az, hogy teljesen kopaszra borotválják a fejét.

As I type this I’m crying bc that’s all I have done since this incident. This is raw and has hit me like no other. My…

Közzétette: Ashley Rose Robinson – 2019. július 29., hétfő

A nő feljelentést tett a rendőrségen, attól tartva, hogy esetleg más is vásárolhat a szőrtelenítős balzsamból. Mivel egyedül él, az teljesen ki van zárva, hogy a vásárlás után került a szer a balzsamos flakonba.

A Walmart szóvivője, Tara Aston a Fox5 televíziónak elmondta, hogy a cég vizsgálatot indított az ügyben, és együttműködnek a rendőrséggel, ami az üzlet biztonsági kamerás felvételein próbálja megtalálni, ki szórakozott a szőrtelenítőkrémmel.

Kiemelt kép Facebook/Ashely Rose

Ajánlott videó

Olvasói sztorik