Szórakozás

Tíz centis tűt tolt fel péniszébe egy 13 éves fiú, hogy ne aludjon el tanulás közben

A kínai gyerek kissé drasztikus módszert választott arra, hogy ébren maradjon, és meg tudja csinálni a házi feladatot.

Kissé drasztikus módszert választott egy 13 éves kínai fiú arra, hogy ébren maradjon, és meg tudja csinálni az iskolában kapott házi feladatot. A Senhszi tartomány székhelyén, Hszian városában élő gyerek fogta nagymamája egyik akupunktúrás tűjét, és azt feltolta a húgycsövébe, remélve, hogy az megakadályozza, hogy elaludjon – jelentette a helyi sajtó.

A gyerek anyjának később feltűnt, hogy fiú furcsán tud csak járni, és rákérdezett, hogy mégis mi a baj. A kisfiú pedig bevallotta, hogy mit tett a tíz centiméter hosszúságú tűvel.

A helyi sajtóban megjelent hírekben meg nem nevezett fiút azonnal kórházba szállították, ahol a róla készült röntgenképeken jól látható volt a húgycsövében lévő akupunktúrás tű.

A 13 éves fiút kezelő orvos mutatja a sajtónak a gyerekről készült röntgenképet. Fotó:PearVideo

Az orvosok közölték, hogy a tűt nem tudják csak úgy kihúzni, mert az sérülésveszélyes, valamint fertőzések kialakulását is kockáztatták volna a művelettel. A tűt végül egy több mint két órán át tartó műtéttel szedték ki a fiú húgycsövéből.

A tíz centiméteres tű, amit kioperáltak a 13 éves fiú húgycsövéből. Fotó: Shaanxi Metropolitan Express

Az esetről szóló beszámolók arról nem tettek említést, hogy fiú milyen állapotban volt az operáció után, és azt sem közölték, okozott-e maradandó sérüléseket a furcsa alvásellenes módszer.

Kiemelt kép: PearVideo

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik