Szórakozás

Krug Emília gyereket vár

Már a nemét és nevét is tudja.

Krug Emília terhes, sőt, már lassan várandóssága feléhez is elérkezett, írja az ATV. A műsorvezető ráadásul már a gyerek nemét és nevét is tudja. A családnak új jelentették be, hogy mindenki kapott egy dobozt, benne egy-egy babaruhával.

Amit Andrásnak, a férjemnek adtam, abban kék babaruha volt. Valószínűleg működött a tudatalattim, mert valóban kisfiúnk érkezik. Pedig végig azt gondoltuk, hogy lányunk lesz, már évek óta megvolt, hogy Pannának fogjuk hívni. Aztán a genetikai vizsgálatok során kiderült: kisfiút várok. Máténak hívják majd, és mindkettőnk vezetéknevét megkapja. Ezt apukám miatt is szeretném, aki nem élhette meg ezt a csodát.

Krug elmondta, hogy mindig is akartak gyereket a férjével, de sokáig nem érezték még elérkezettnek az időt, de aztán amit eldöntötték, hamar meg is fogant.

Tíz éve vagyok együtt a férjemmel, nyolc éve házasodtunk össze. Mindig tudtuk, hogy szeretnénk babát, de ki is szerettük volna élvezni a közös életünket. Imádunk moziba, színházba járni, jönni-menni, barátokkal találkozni. Az utóbbi időben éreztük azt, hogy jó lenne egy gyerekkel együtt felfedezni a világot. Ahogy elhatároztuk, egyből jött is.

A műsorvezető most lesz 18 hetes várandós, de már a visszatérésére is készül a képernyőre, erről ezt mondta:

Pár hónap kihagyás után, tavasszal fokozatosan már visszatérek a képernyőre. Szerencsére itthonról is tudok készülni, ráadásul a férjem munkája is kötetlen időbeosztású. Ez a terv, de persze az élet bármit felülírhat.

Kiemelt kép: ATV

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik