Szórakozás

Szétröhögik magukat az emberek a kifogott halakkal pózoló fiútestvérek fotóján, egy kis részlet miatt

A családi fotó a legkisebb, 18 hónapos fiú miatt terjed az egész világon.

Az amerikai Wisconsin államban élő Daniels-család vakáció közben egy gyerekmúzeumba látogatott a dél-dakotai Brookingsban, amikor csináltak egy fényképet 3 gyerekükről, ahogy büszkén állnak, kezükben egy-egy kifogott hallal.

Az anyuka, Marika Daniels csak a fotó elkészítése után vette észre, hogy nem egy szokványos családi fotót sikerült lőnie. Hanem egy olyat, ami futótűzként fog elterjedni a Facebookon, és ami miatt ő egymás után fogja adni az interjúkat a sajtónak.

Mindez a legkisebb gyereknek, a 18 hónapos Landonnak köszönhető, aki ahelyett, hogy szépen mutatná a halat, mint ahogy azt a nagyok szokták, inkább a szájába vette, és így pózolt a fotóhoz.

Minden családban van egy ilyen gyerek

– írta a Facebook-oldalára kitett képre.

Közzétette: Marika Daniels – 2019. július 7., vasárnap

Az anyuka az ABC televízió reggeli műsorának elmondta, Landon most van abban a korban, amikor a gyerekek mindent a szájukba vesznek, és ennek lett bizonyítéka a felvétel. A nő kiemelte, a képen nem igazi halak vannak, azok csak gumiból készült játékok, amiket a gyerekek „kifoghatnak” egy tóból.

A nő elmondta, örülnek, hogy a fotó ennyire elterjedt, és ezzel egy kis boldogságot és nevetést vihetek az emberek életébe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik