Élet-Stílus

Harcba kezd a világ legszexibb nagyija, mert az Instagram túl erotikusnak találta, és letiltotta egy fotóját

Gina Stewartról, a világ legszexibb nagymamájáról többször is írtunk már. A 48 éves ausztrál modellnek négy gyermeke van, az idősebbek 28, 26, és 24 évesek, a legkisebb pedig csak 5 éves. A nő eddigi egyetlen unokája másfél éves.

Stewart akkor tett szert komolyabb hírnévre, amikor tavaly, a hazájában megnyert egy szépségversenyt, amin a többi induló fele annyi idős volt, mint ő. Amikor a fiatalossága titkáról faggatták, a szexi nagymama annyit elismert, hogy a melleit tíz évvel ezelőtt megcsináltatta, de azt mondja, ezen kívül csak sokat mozog, és odafigyel a táplálkozásra.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Maxim Hot 100 Model. W.H.G (@ginastewartofficial) által megosztott bejegyzés, Ápr 19., 2019, időpont: 8:40 (PDT időzóna szerint)

A szexi nagymama nemrégiben majdnem visszavonult, mert úgy érezte, nem tudja elviselni a rengeteg gyűlölködő kommentet, amik szerint ennyi idősen, pláne nagymamaként már nem kellene mutogatnia magát. Később mégis úgy döntött, nem hagyja, hogy a trollok legyőzzék.

Most, hogy az Instagram eltávolította egy fotóját, Gina Stewart teljesen felháborodott, és új célt talált magának. A fotómegosztóról törölt képet a Twitteren, változtatás nélkül tette közzé.

Fotó: Twitter / @StrawberrieGina

Gina úgy gondolja, a fotóját a kora miatt törölték az Instagramról – írja a Mirror című brit bulvárlap.

Bár az oldal azt közölte vele, hogy meztelenséget és a pornográfiát korlátozó irányelvei miatt szedték le a képet, ő meg van győződve róla, hogy ha egy fiatalabb nő oszt meg magáról egy hasonló felvételt, azzal senkinek semmi gondja. Stewart azt mondja, harcba kezd a kettős mérce és a cenzúra ellen, nem csak magáért, hanem mindenki másért is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik