Szórakozás

Úgy tűnik, Liptai Claudia hamarosan visszatér a képernyőre

Több csatornával is tárgyalnak.

A műsorvezető két és fél évvel ezelőtt szülte meg kisfiát, azóta pedig nem is igazán vállalt tévés munkát. Időközben a TV2-s szerződése is lejárt, amit nem hosszabbított meg, mert úgy gondolta, szabadúszóként folytatja tovább. Most azonban úgy tűnik, hogy Liptai Claudia nemsokára saját műsorral tér vissza.

Liptai Claudia lesz az új Kasszás Erzsi
Másik üzletlánc, hasonló szerepkör.

Tavaly egy speciális nőnapi NőComment! színpadi show alkalmával már kipróbáltuk, hogy hogyan működne, ha Claudia lenne egy olyan talkshow házi­gazdája, ahol a vendégek csak férfiak. Az az előadás minden elvárásunkat felülmúlta, és már akkor elhatároztam, hogy ezt megcsináljuk önálló show-ként. Időközben a NőComment! tévéműsor is lett, és annyira sikeres, hogy már a 2. évad megy a Spektrum Home-on, így természetes, hogy ezzel az ötlettel is őket kerestem meg, jelenleg is zajlanak a tárgyalások. Ezzel együtt a műsor mindenképpen bemutatkozik, hiszen szeptember 10-én a MOM Kultban debütálunk. Nem volt kérdés számomra, hogy Liptai Claudiának kell egy saját műsor! A népszerűsége töretlen, bárkit képes megnyitni, hu­mo­ros, gyorsan kapcsol, és egyébként száz férfival is bármikor elbánna, nem fogják elnyomni a pasik

– mesélte a Borsnak a műsorvezető me­nedzsere, Kende-Hofherr Krisztina, aki azt is elmondta, hogy más csatornák ajánlatai is képben vannak.

Tekintettel arra, hogy már egy csatornához sem köthető konkrétan, lehetősége van arra, hogy minden ajánlatot meghallgasson, érkezzen az bármelyik csatornától is. Ma már a feladatok és a projektek a fontosak, és az, hogy mindezt hogyan tudja beilleszteni a családi életébe, nem pedig az, hogy melyik csatornától ér­kezik a megkeresés, de folytatunk tár­gya­lásokat a Spektrum Home mellett más tv-csatornával is.

Kiemelt kép: Instagram/@liptaiclaudia

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik