Szórakozás

Pamela Andersonnak testőre van, mert fél az exétől, aki nem akarja elfogadni a szakítást

Durva dolgokat ír a szakítás okairól.

Pamela Anderson 2017 nyarán jött össze a nála 18 évvel fiatalabb francia focistával, Adil Ramival, akivel eddig tökéletesen mentek a dolgok. Most azonban kiderült, hogy az idilli kapcsolat nem is volt olyan idilli.

Focistával jár Pamela Anderson
18 évvel fiatalabb tőle az új párja.

Az elmúlt két évben az életem egy nagy hazugság volt. Megcsalt, pedig elhitette velem, hogy egy nagy szerelem a miénk. Teljesen összetört, amit megtudtam néhány napja. Kettős életet élt. Azzal viccelődött, hogy a többi focista jól elzárja a barátnőjét a feleségétől, szörnyetegnek nevezte őket. De amit ő tett, az sokkal rosszabb. Mindenkinek hazudott. Hogy lehet két nő szívét és lelkét is megvezetni? És biztos vagyok benne, hogy voltak többen is. Ő az igazi szörnyeteg. Örülök, hogy kiderült az igazság, de pokolian fáj

– írta közösségi oldalán Anderson, aki homályosan fogalmazva azt is megelítette, hogy tart az exétől.

Most elhagyom Franciaországot. Próbálkozott mindennel. Virágokat küldött, levelet, de nem fogadtam el. Megjelent a hotelemnél, de a biztonságiak kidobták. Van egy testőröm, mert félek tőle. Megbántott és többször is megfenyegetett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Pamela Anderson Foundation (@pamelaanderson) által megosztott bejegyzés, Jún 24., 2019, időpont: 11:45 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Victor Boyko/Getty Images for Chrome Hearts

Ajánlott videó

Olvasói sztorik