Szórakozás

Meghan hercegné Vogue-ot szerkeszt, pedig mind tudjuk, hogy van erre alkalmasabb is a királyi családban

Alig több mint egy hónap telt el azóta, hogy Meghan Markle megszülte gyerekét, Archie Harrison Mountbatten-Windsort, a hercegné máris munkába állna. Legalábbis több lap is gyakorlatilag tényként hozta le a hírt, hogy Meghan hercegné lesz a brit Vogue szeptemberi számának vendégszerkesztője. Legalább van egy kis tapasztalata is benne, ugyanis 2017-ig szerkesztett egy lifestyle-oldalt.

A Cut azt írja az Us Weekly-re és a Sunra hivatkozva, hogy a hercegné a házába is beengedi majd a Vogue fotósait, így ha van egy kis mázlink, végre láthatjuk, hol él Archie Harrison. Egyébként nem ő lesz az első a királyi családból, aki magazint szerkeszt – Károly herceg is volt már vendégszerkesztő 2013-ban a Country Life magazinban.

Igaz, mind tudjuk, hogy a hercegnénél van egy sokkal alkalmasabb személy is a Vogue szerkesztői pozíciójára.  Csak lapozni kell hozzá egyet az alábbi Instagram-posztban.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gary Janetti (@garyjanetti) on Jun 11, 2019 at 1:46pm PDT

György hercegből most is Gary Janetti csinált csodálatos poént, aki már korábban is viccelődött a herceg és a hercegné feltétlezett kapcsolatával.

Kiemelt kép: Dominic Lipinski – WPA Pool/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik