Szórakozás

Kisfia üzenete szoktatta le kóros mérlegfüggőségéről az anyát

Az ausztrál nő állandóan méricskélte a súlyát.

Kelly McCarron kétgyerekes anya az ausztráliai Perthből, aki hosszú ideje elkeseredett küzdelmet folytat a kilókkal.

Nem mintha el lenne hízva: 64 kilogramm a súlya, de a 35 éves nő mégis elégedetlen, mert volt ő már 55 is. Férjével, Ruairivel januárban komoly fogyókúrába kezdtek, a férfinak sikerült is 9 kilót leadnia, Kelly azonban egy grammal sem lett könnyebb – ez a tény különösen frusztrálta.

Napi rendszerességgel, már-már megszállottan állt rá a mérlegre (főleg, amikor rossz kedve volt), hátha végre mutat valami kis sikert. De semmi nem változott.

Egyre súlyosodó függőségének 12 éves fia, Jack vetett véget: Kelly egy nap, amikor elővette a mérleget, egy kézzel írt cetlit talált rajta a következő felirattal:

Számít ez?

Kelly hirtelen megértette, hogy ez az egész nem ér annyit. A mérlegen azóta is ott virít a cédula, az eszközt nem használják, az anya inkább egy-egy fotót készít aktuális állapotáról, hogy valamennyire követni tudja testének változásait.

És a mindenáron-fogyókúrának is vége: Kelly rájött, hogy súlynál sokkal fontosabb, hogy egészséges, energikus és fitt legyen. A fotót pedig azért osztotta meg, hátha másokat is motiválni tud hasonló lelki váltásra.

So Jack cleaned and vaccumed my room today (He may be looking for brownie points for a new game) but I just noticed this…

Közzétette: Kelly McCarron – 2019. május 30., csütörtök

Egy közlekedési vita után 60 kilót fogyott a fiatal anya
Egy hamburger is fontos szerepet játszott az életmódváltásban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik