Szórakozás

Szilágyi Szilvi vászonszatyorral vásárol, míg Rubint Réka egy maroknyi olajbogyót is 5 műanyagpálcával eszik

Valószínűleg a legtöbb emberhez eljutott már a hír, miszerint a század végére teljesen összeomolhat a civilizáció, amin nem sokat segít a bolygón lakó emberek életmódja. Nyilván nem feltétlenül csak olyan apróságokon múlik a dolog, hogy elzárjuk-e a vizet fogmosás közben, vagy hogy szelektíven gyűjtjük-e a szemetet, de nem is árt. Utóbbira jött rá például Szilágyi Szilvia is, aki legutóbbi posztjában ír arról, hogy

ha valaki pár évvel ezelőtt azt mondja neki, hogy biciklivel, hátizsákkal, a hátizsákban csatosüvegekkel és vászonszütyőkkel fog boltba járni, azt biztosan kineveti. Pedig most ezt teszi, és nagyon büszke magára.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Szilvia Szilágyi Molnár (@sylviszilagyi) on Jun 7, 2019 at 6:41am PDT

Ezzel szemben pedig ott van a Szilágyi posztjával szinte egyidőben kikerült fotó Rubint Réka Instagram-sztorijai közt egy maroknyi olajbogyóról, amibe öt darab műanyag fogpiszkálót is beletűztek, hisz nyilván a hotel úgy gondolja, nehéz azokat egy egyszerű, elmosható fémvillával vagy kézzel megenni. (A képet ide kattintva lehet megnézni Rubint Insta-sztorijai közt, cikkünk megjelenése után még 23 órán át, vagyis június 8. délután 4-ig.)

Kiemelt kép: Instagram/Szilágyi Szilvia

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik