Szórakozás

Gyantázni akarta hónalját, hogy meglepje barátját, de őt érte olyan meglepetés, hogy kórházban kötött ki

A brit nő a Twitter-oldalán osztotta meg az eredményt, ami szörnyűnek néz ki.

Kórházba került egy brit nő, aki véletlenül összeragasztotta a hónalját, amikor gyantázni akarta magát – írta a LADBible. A Glasgowban élő Kiera Stirton a Twitter-oldalán közölt képeket a szerencsétlen véget ért gyantázási kísérletről.

A nő elmondta, barátja nyaraláson volt, és úgy gondolta, jó ötlet lesz azzal meglepni, hogy meggyantázza a hónalját. Elmondása szerint csak egy dolgot felejtette el. Azt, hogy a gyanta még nedves, és így sikerült összeragasztania a hónalját. Miután a gyanta megszilárdult, már egyáltalán nem is tudta felemelni a karját – mondta a nő.

https://twitter.com/kierastirton_xo/status/1136032967367811073

Az eredményről készült fotót és videót sokan rémülten nézték, mert úgy tűnt, mintha a kérdéses testrészen feltépte volna a bőrt, és a véres hús lehetne látni. Stirton azonban megnyugtatott mindenkit, hogy a vörös anyag nem vér, hanem a szőrtelenítésre használt gyanta.

A nő végül egy kórház sürgősségi osztályán keresett segítséget. A LADBible azt nem közölte, hogy a problémát végül hogyan oldották meg az orvosok. Striton annyit elárult, hogy most már teljesen rendbe jött. És azt, hogy a bikinivonalára már „a jó öreg borotvát” fogja használni.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó:iStock

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik