Szórakozás

Kishíján férfiasságát is letépte a fazongyanta

Joe Cooper a bizarr kozmetikai önkínzással egy helyi kórháznak akart pénzt gyűjteni.

A tíz jóbarát Bristal városának egyik kocsmájában vállalta be a gyantázást. A vendégek közül az téphette le az éppen aktuális gyantacsíkot, aki a legmagasabb licitet ajánlotta. Ráadásul minél érzékenyebb helyre került a gyanta, annál több pénz járt a tépésért. Joe Cooper volt az egyetlen, aki a brazil fazont is vállalta, de balszerencséjére a gyantacsík túl érzékeny területre került, és a lendületes rántás nem csak a szőrt vitte, hanem a férfi hét bőrrétegéből hatot is magával rántott. Az orvosok szerint a bátor építőmunkás a nyúzás mellé még a fél heréjét is kishíján elvesztette a kocsmai kozmetika során.

„Lefeküdtem, becsuktam a szemem, és aztán hirtelen valami pokoli fájdalmat éreztem és dőlt a vérem. Még sose fájt semmi ennyire. Azonnal kijózanodtam, az ágyékom pokolian nézett ki. Vöröslött és égett” – emlékezett vissza a történtekre az áldozat.

Cooper a kórházban kötött ki, krémet és antibiotikumot írtak fel neki. A fiatalok végül 3000 font (1 millió forint) körüli összeget gyűjtöttek a Leichesteri Királyi Kórháznak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik